Meer resultaten voor ramen en deuren peeters

ramen en deuren peeters
Peeters Ramen en Deuren NV BE 0478.759.732 Dessel.
15/06/2017 Opleiding Prospectie Prospecteren en salesmanagement. 29/06/2017 Opleiding Prospectie Prospecteren en salesmanagement. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Peeters Ramen en Deuren. Maatschappelijke zetel Goormansdijk 22. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam Peeters Ramen en Deuren NV. Juridische toestand Actieve onderneming. Paritair comité b124/b Paritair Comité voor het bouwbedrijf/lilib200/b Aanvullend Paritair Comité voor de bedienden/li/ul data-titleParitair comité124 200.
Algemene Schrijnwerkerij Rik Peeters NV Ramen Deuren.
Onze passie dragen wij doorheen het hele productieproces van uw buitenschrijnwerk. Uw raam is een belangrijk onderdeel is voor de uitstraling van uw woning. Alle belangrijke details worden dan ook op voorhand met de klant besproken. Copyright 2012 RPeeters nv.
Peeters ramen en deuren Bouwinfo.
Mijn Huis Mijn Architect 2016. Home Forum Ruwbouw Buitenschrijnwerk Peeters ramen en deuren. Forum Nieuwe berichten FAQ. Peeters ramen en deuren. Voeg een andere quoty toe of reply now. Geplaatst op 19-05-2006 181855. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. met deze firma uit Dessel? Dit in verband met alu ramen. Nieuwste Hörmann-garagepoort gaat in productie. Hoe hou ik pottenkijkers buiten? Geplaatst op 29-09-2006 125353.
Buysse Partners koopt plastiekbouw Peeters Dessel Gazet van Antwerpen.
Daartoe werden een buy-out en een kapitaalverhoging opgezet. Plastiekbouw Peeters is een bekende producent van ramen en deuren uit plastiek en pvc. In 2011 werd een omzet gerealiseerd van 15 miljoen euro. De onderneming stelt zo'n 50 mensen te werk. Plastiekbouw Peeters koopt profielen bij bekende extrudeurs als Reynaers Aluminium Duffel en verwerkt die tot deuren en ramen. Buysse Partners is een investeringsvennootschap die opgericht werd door Frank Buysse de zoon van Paul Buysse. Paul Buysse is de voorzitter van het draadtrekkersconcern Bekaert Zwevegem. De holding nam eerder al participaties in het bedrijven Vanerum Vivaldi's Global Port Training en Bio Pharma Logistics.
Thuis.
Sindsdien investeert de firma in know-how machines en technologie. Door in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen op vlak van producten en technieken is het bedrijf de laatste jaren in explosieve groei. BVBA JANSSENS PEETERS is uitgegroeid tot een referentie op vlak van aluminium en PVC ramen en deuren verandas en lichtstraten balustrades zonwering en rolluiken al dan niet geautomatiseerd. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie staat de firma garant voor een correcte uitvoering op maat van de klant en een perfecte service waarbij gemaakte afspraken en leveringstermijnen worden nageleefd.
Plastiekbouw Peeters wordt Peeters De Raamproducent Made in Kempen.
Peeters focust zich enkel op de productie van ramen en doet zelf geen plaatsing. Via deze duidelijke B2B-benadering wordt enkel geleverd aan professionele schrijnwerkers die over heel Vlaanderen en een stukje van Nederland de ramen en deuren van Peeters plaatsen. Na 46 jaar leek het het juiste moment om een volledige rebranding te doen. Exact zes maanden geleden kwam een nieuwe CEO aan boord Geert Paepen die de voorbije jaren o.a. zijn sporen heeft verdiend bij Soudal als general manager voor Noord-Amerika. Peeters is een fantastische KMO die van nature vooral productiegericht was met het oog op zeer kwalitatieve aluminium en PVC ramen en deuren zegt Paepen. Door hier een commerciële en meer klantgerichte touch aan toe te voegen zijn we ervan overtuigd dat we nog stevig kunnen doorgroeien.
Peeters interieur uw binnendeuren en kastenspecialist.
Ons team streeft er dagelijks naar om kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Voortdurend zijn we dan ook op zoek naar kwalitatieve materialen nieuwe trends en functionele oplossingen voor uw interieur. De combinatie van ervaring specialisatie en het feit dat de productie volledig in eigen hand gebeurt maakt dat u bij ons terecht kunt voor het betere maatwerk. In onze toonzaal vindt u een breed gamma aan deuren gaande van landelijk tot modern.
Ramen en deuren Peeters.
wij maken het u graag gemakkelijk van de juiste keuze te maken tot en met de plaatsing. PEETERS RAMEN EN DEUREN is uw ideale partner bij nieuwbouw verbouwing en renovatie. Wij kunnen u helpen met alles wat u nodig heeft op vlak van ramen deuren rolluiken de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Dankzij onze meer dan 40-jarige ervaring kunnen wij u garanderen dat u te maken krijgt met een goede service en kwaliteitsvolle producten. En dit allemaal tegen scherpe prijzen. Spring gerust eens binnen in onze showroom of neem contact met ons op via onze website of telefonisch. Contacteer ons voor de huidige premies. 0900 1200 1400 1800.
Ramen Deuren PVC-ALU Veranda's Peeters.
Naast onze totaalconcepten en het plaatsen / installeren van verandas zorgen wij ook voor plaatsing van PVC-ALU ramen deuren. voor Aluminium producten doen wij een beroep op onze partner Aliplast. voor PVC producten gebruiken wij onze partner Schüco AD Megatec. Hoogwaardige kwalitatieve producten die uw project de duurzaamheid geven die ze verdienen! Phone 015 / 43 39 32. Peeters Veranda's staat garant voor Kwaliteit Innovatie en Betrouwbaarheid.
PP indexblad.
NBN en 14351-1 2006. Plastiekbouw Peeters wordt Peeters De Raamproducent! Graag verwijzen we u door naar onze nieuwe website. De info op deze site zal zeker beschikbaar blijven tot alles is overgebracht. Design Hosting by PP. Polderstraat 48 2480 Dessel.

Contacteer ons