Resultaten voor metalen deuren

metalen deuren
Stalen binnendeuren Tips prijzen inspiratie Interieurdesigner.
Het grote verschil met niet-stalen draaideuren zit hem natuurlijk in de look de combinatie van glas en staal én de vele mogelijkheden op vlak van vorm en formaat. Volledige stalen deuren vind je zelden binnen tenzij in bepaalde gebouwen zoals ziekenhuizen of concertgebouwen waar ze bijdragen tot de veiligheid. Staal is dan ook brandveilig sterk en zorgt voor een goede isolatie. Verkrijgbare vormen en afwerking. Stalen deuren worden geïntegreerd in een fijne constructie van staal eventueel omringd door een beglaasde wand in staalprofielen. In tegenstelling tot traditionele houten deuren worden deuromlijstingen zelden voorzien. Vanwege esthetische redenen wordt het pleisterwerk vrijwel altijd doorgetrokken tot net tegen het stalen frame. Dankzij de vormvastheid van staal kunnen deuren in elk formaat in de dunne profielen uitgevoerd worden.
Even kennismaken Vervaeck Dirk.
In een totaalconcept maken wij uw stalen ramen en deuren balustrades leuningen handgrepen raam en deurkrukken kasttrekkers lusters enz. Alles op maat en naar uw wens.
Stalen deuren Van Gils Coating.
Over Van Gils Coating Group.
Stalen deuren Vabo deuren.
Stalen deuren in de volksmond smeedijzeren deuren zijn echte allrounders. Ze kunnen in ieder interieur geïntegreerd worden. Zowel in een moderne als landelijke stijl komen ze uitermate tot hun recht. Door het gebruik van glas wordt er veel lichtinval en ruimte gecreëerd. Dit in combinatie met de fijne afwerking die overgang van glas naar staal perfect overbrugt wordt ervoor gezorgd dat uw deur een grote meerwaarde voor uw interieur betekent. Stalen schrijnwerk is nog steeds erg in trek met enkele voor zich sprekende voordelen. Stalen schrijnwerk heeft in het verleden zeker zijn degelijkheid reeds bewezen.

metaData.description.
Retro en toch modern? Ontdek onze stalen deuren! De Donder Deuren bvba Livios.
Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onze barnschuifdeuren eens! Bij De Donder Deuren kan u uiteraard ook nog steeds terecht voor de gekende halfmassieve deuren maar ook massieve deuren glazen deuren schuifdeuren verfdeuren Ontdek ze hier allemaal! Vraag uw folder aan om onze verschillende mogelijkheden te bekijken. Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze showroom in Opwijk om ons volledige gamma te bekijken. Vind je dit artikel interessant? Meer partnerberichten van De Donder Deuren bvba. Al eens gehoord van een barnschuifdeur? 22/02/2017 De Donder trekt de kaart van de vernieuwing op Batibouw 2017!
Deuren ODS geveltechniek.
Janisol FB4 FB5 FB6 deuren. IJzersterke smalle profielen die u kunt combineren. Met onze stalen deursystemen kunt u met relatief smalle profielen grote deuren construeren. Omdat stalen deuren door middel van lasverbindingen worden samengesteld hebben de elementen een grote stijfheid. Dit resulteert in grote glasoppervlakten en dus een transparant karakter. Alle deursystemen zijn esthetisch op elkaar afgestemd. Het geïsoleerde Janisol systeem en de niet-geïsoleerde Economy systemen hebben allemaal hetzelfde aanzicht. Het grote voordeel hiervan is dat deze in projecten gecombineerd kunnen worden zonder dat de verschillen zichtbaar zijn ook niet wanneer u besluit één van deze series brand en/of inbraakwerend uit te voeren. Dit biedt de architect daar waar verschillende toepassingen nodig zijn eenheid in het ontwerp.
Stalen deuren Antwerpen prijs stalen deur offerte fabrikant.
Realisatie appartemenstgebouw te Peulis. fabrikant staalprofielen metalen deuren. stalen ramen en deuren Antwerpen. Bouwsmeedwerken Alain Mattelé in Ranst maakt de meest diverse stalen deuren in verschillende stijlen en afmetingen. Wij voorzien uw woning of bijgebouw niet alleen van binnendeuren maar ook van buitendeuren. Steeds tot uw dienst in Antwerpen en daarbuiten! Bekijk zeker onze andere realisaties en diensten. Info prijs offerte stalen deur. Wenst u een stalen deur profiel aangepaste beglazing op maat te laten maken neem dan zeker contact op met deurfabrikant Mattelé uit Oelegem Ranst Antwerpen en vraag vrijblijvend informatie of advies.
Stalen Deuren Breen.
De deur zelf is opgebouwd uit L-profielen van 35 x 35 x 5 mm. Hierin worden T-profielen gemonteerd waarin zowel glas als houten of metalen panelen kunnen geplaatst worden. Metalen deuren kunnen voorzien worden van inox scharnieren een ingebouwd verzinkt slot met deurkruk cylinder en 3 sleutels. U kan ook opteren voor pivoterende deuren en deuren met een magneetsluiting. Wat look betreft kan u kiezen tussen de klassieke authentieke uitvoering met 45 met rubber stopverf aangestopt glas of anderzijds voor de moderne slim line uitvoering. Deuren kunnen zowel in een uitgepleisterde muuropening in een multiplex als een massief houten bekasting geplaatst worden. Alle metalen delen worden met een poedercoating afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze met uitzondering van speciale kleuren.
STALEN DEUREN Home.
Momenteel 13 bezoekers online. Veel gestelde vragen Binnendeuren. Tochtportaal restaurant het ruiterhuys. Het Stalen DeurenHuys op. Like onze StalenDeurenHuys Facebook page en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen maak via deze weg ook kans op gratis producten bij diverse akties. Bekijk hier onze bedrijfsfilm. Het Stalendeurenhuys werd opgericht door Hans van Heeswijk. Met een passie voor metaal. Hans is ontwerper stilist kunstenaar. Met oog voor detail. Grensverleggend in zijn ontwerpen.

Contacteer ons